Ρυθμίσεις Cookie
bool(false)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ebnb.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και ανταλλακτικών από το 2012,συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του μέχρι και σήμερα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μία ευρεία γκάμα από αξεσουάρ υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Φροντίζουμε για τη συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη των προϊόντων, καθώς και για κάθε νέο που εισέρχεται στο χώρο των αξεσουάρ και των ανταλλακτικών της κινητής τηλεφωνίας, ώστε να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες.

Βασική μας προτεραιότητα είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη μας.


Είμαστε εισαγωγείς σχεδόν όλων των προϊόντων που προσφέρουμε. Η εμπειρία μας από τα χρόνια της συνεργασίας με εταιρείες σε όλο τον κόσμο είναι ένα από τα κύρια στοιχεία μας, χάρη στο οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε ασυνήθιστα χαμηλές τιμές και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Μέσω του ebnb.grέχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς, όπου και αν βρίσκεστε
Το Τμήμα Πωλήσεων αποτελείται από έμπειρο προσωπικό στην ενημέρωση και τις πωλήσεις και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα σε οποιαδήποτε απορία έχετε.